Over mij

Mijn naam is Inge Kuijpers, eigenaar van Hart op Pad. 

Tijdens mijn werk als leidinggevende had ik de behoefte om mijzelf als persoon verder te ontwikkelen; wat wil ik nu echt, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dit leidde tot een persoonlijke ontdekkingsreis naar mijn eigen kwaliteiten en interesses. Gaandeweg mijn eigen proces ontdekte ik dat ik het geleerde ook graag wil inzetten om anderen te begeleiden op hun pad en zo ben ik mij verder gaan verdiepen in coaching. In 2021 kwam ik in aanraking met Mind-Walk, een prachtige combinatie van ontspannen, je hoofd leegmaken en lekker in de natuur zijn. Ik ging de trainersopleiding volgen en in 2023 heb ik een specialisatie gevolgd voor Wandeltherapie en Natuurcoaching waarmee ik mensen 1 op 1 kan begeleiden. In 2024 heb ik daar nog de opleiding Mind-Walk Vitaliteitstraining aan toegevoegd.

Mijn coachgesprekken doe ik dan ook voornamelijk wandelend omdat ik geloof in de kracht van de natuur. Ik houd ervan om het gesprek aan te gaan, door te vragen en te ontdekken wat jou drijft. Mijn passie is om mensen te ondersteunen het pad naar hun hart te vinden en te volgen. 

Wil jij ook de unieke effecten ervaren van werken aan persoonlijke ontwikkeling, rust, ontspanning en de kracht van de natuur? Kijk dan eens bij mijn aanbod en/of stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.